18 Aralık 2009 Cuma

Ghost Whisperer (cnbc-e) dizilerim 4

İlk sezonunda konusundan dolayı ve fragmanlardan sonra hafif bir gerilim beklentisine girmiştim, ancak izlerken zırt pırt gözlerimin dolması vesilesi ile sanırım ben yanlış anlamışım dedirten cnbc-e dizim.
Tüm karakterler birer sevgi kelebeği. Melinda'nın kocasını ele alalım. O ne kocadır öyle, Melinda bir oraya gider bir buraya gider. Gece uyumaz hayaletlerin peşinde dolanır. Kocasi gık demez. Şimdi... daha önceki sezon için yazılan olumsuz eleştirileri es geçersek, dizi sahiden sonraki sezonlarında toparlanmıştır. Cnbc-e'den takip eden biri olarak bu dizide sürekli karısına destek olan Jim nihayet Melinda'yı bebek yapmaya ikna etmişti! Gel gör ki sezon başında Jim öldü, tam türk filmi mantığıyla adam diziden ayrıldı da öldürdüler mi? Acaba Melinda hamilemiydi en azından jim'in bebeği kalsın vs. derken, jim başka bir ruhu ışığa gitmiş bedene girdi! Hoop seviniyoruz derken Jim hafızasını kaybetti ve bir de girdiği bedenin ailesi var vesaire... Esas bundan sonrası heyecanlı olacak. Yani korku morku değil de Jim&Melinda'nın aşkını izlemek için romantik film tadında izlenebilir evet...




Bir de o ne jenerikti öyle!
tak tak tak![kapı açılır]
- rööğh!- who told you i can help you?
- rasgele kapıları tıklıyordum, sen açtın.
- oy!- aileye hoşgeldin.

2 yorum:

  1. İkinci foto bana Bihter ile Behlül'ü hatırlattı, neden bilemiyorum.Ama dizi konusunda haklısın bende çok seviyorum hatta keşke bizde bu tarz diziler çeksek.

    YanıtlaSil
  2. :) evet haklısın bana da bihter ve behlül'ü hatırlattı şimdi sen söyleyince...

    YanıtlaSil