30 Aralık 2009 Çarşamba

Zaman Yolculuğu :) 3

EVLİ VE ÇOCUKLU (Married with Children)
Bu dizi birbirlerinden nefret eden, hayattan bezmiş sefil Bundyler'in hayatını anlatırdı. Abazan oğul Bud ve aptal sarışın ablası Kelly mütemadiyen didişir, anneleri Peggy günü tv karşısında geçirip kocasının cüzdanını yağma etmenin yeni yollarını keşfederdi. Ailenin babası, hepimizin idolu Al Bundy idi. Zavallım bütün gün sefil bir ayakkabıcıda çalışır, akşam eve geldiğinde Peggy buna bir tas bile yemek vermezdi.

Visitors - Ziyaretçiler
Dr. Juliette “Julie” Parrish, Mike Donovan, Willie, Diana, Lydia gibi adlar sizler için ne ifade ediyor bilemem ama yaşı yetenlerin kafasında fileşbek aygıtı eminim çalışmaya başlamıştır. TRT zamanlarında bir gece bir dizi gösterime girdi. Nasıl da bilim kurgu, uzay muzay hastası olduğumuz zamanlar... Fare yemelerini hiçbir zaman unutmadım. Gerçekten küçükken korka heyecanlana izlediğim bir diziydi. Aklımdan hiç silinmeyen sahneleri var. Örneğin Diana'nın lenslerini değiştirirken görünen "uzaylı" gözleri, insan maskesinin içinde çok korkunç görünüyordu. Velhasıl, çok fazla anım var bu diziyle ilgili...




A Takımı
Muhteşemlerdi... Ben Murdock' a aşıktım, hani içlerinde en çatlakolanı vardı ya heh o işte... Başlarındaki Hannibal, yakışıklı olanın adı Face'di. Zenci olanın adı Biey Abakus kuyumcu dükkanı gibiydi, uçağa binmekten çok korkardı :) Nasıl da soluksuz seyrederdik onları ailecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder