17 Aralık 2009 Perşembe

Zaman Yolculuğu :) 1

Cosby Ailesi :)
Amerikalı zenci komedyen Bill Cosby'nin başrolünde oynadığı ve Doktor Cliff Haxtableile ailesinin maceralarını anlatan çok komik, popüler bir diziydi. Dizide doktorun güzel bir avukat eşi, Sandra, Denise, Theo, Vanessave Rudy diye bir sürü çocuğu vardı.


MAVİ AY (Bruce Willis , Cybill Shepherd)
Mavi Ay dedektiflik bürosunda esprili dedektif David ve eski model Maddie'nin çekişmeli aşkını izlediğimiz zaman zaman absürd öğelerle dolu, TRT'nin 80li yıllar klasiği... bi de sekretervardı adı sanırım bayan topestoydu... O dizide Bruce Willis'i Alev Sezer seslendiriyordu... O ne süper bi dublajdı tanrım! "hey maddie" tripleri unutulcak gibi değil...


GÖREVİMİZ TEHLİKE (Mission: Impossible)
Tom Cruise'un cafcaflı filmleri hikaye, asıl Görevimiz Tehlike'yi biz TRT'de pazar öğle yemeğinden sonra ailecek izlerdik. Bu özel ekibin başı beyaz saçlı yaşlı kurt Jim'di. Her bölüm önce o meşhur gaza getirici müzikle açılır sonra Jim, küçük kara bir kutu bulurdu, bu kutu "Senin görevin Jim eğer kabul edersen.." diye konuşmaya başlar, ve bu haftaki görevlerini anlatırdı. Sonra da 5 saniye içinde kendi kendini yok ederdi! Ben bu ekipteki tilki suratlı esmer Nicholas'ı beğenirdim, şimdi bakıyorum da pek te çirkinmiş. Ekipteki güzel kadın karakter bir süre sonra ölüp diziden ayrılmış, yerine Ziyaretçiler'deki Diana'yı oynayan kadın gelmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder