7 Kasım 2009 Cumartesi

ÖZGÜR SEÇİMLER ...

SAHNE SİZİN
Tüm renklerin içinde en görkemlisi ile! Sadece kırmızı rengiyle değil, çekiciliği tartışılmayan dar kesimleriyle de bu abiye modeller düşlerinizi süsleyecek!
Kadın bedeninin o muhteşem hatlarını vurgulayacak bundan daha uygun bir model biliyor musunuz? Bol reglan kollu şifon elbise şıklık yarışında kesinlikle birinci!


NARİN ve GÜZEL
Saten teni okşar, şifon vücudun etrafında dalga dalga uçuşur, dantel cazibe katar: İç çamaşırı koleksiyonumuz şıklığının yanı sıra parçaların kullanım rahatlığı ile sizi çok şaşırtacak! Çok güzel bir sabahlık, hem de parlak satenden! Gerçek kimono stilinde ve tek ayrıntısı zıt renkli kenar biyeleri!

GECE GÜZELİ
Altından bir şelale gibi dökülen yumuşak dokulu payetli ipek ceketle gecenin gözbebeği siz olacaksınız. Saten düşesten uzun kokteyl elbisesi yumuşak kesimli V yakası ile her türlü gece daveti için çok uygun.

AŞK MASALI
Yetmişli yıllara dönüyoruz! Ama renkleri ve kesimleri günümüze uygun yorumlayarak ve sıra dışı bazı ayrıntıları vurgulayarak. Sonuç pek tabii ki muhteşem.

Uçuşan elbiseler, gösterişli etekler, rahat pantolonlar ve işlemeli bir manto… Sıra dışı ve cesur bir koleksiyon!
Ekstra kalın bir kapitone kumaş bile icabında feminen bir modele dönüşebilir. Çan kollu ceket yuvarlak kenarlarıyla bunu kanıtlıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder